Huren

Jullie zoon of dochter wil een instrument leren bespelen.  Super!  Het bespelen van een muziekinstrument is positief voor veel aspecten in de ontwikkeling van het kind.  Geheugen, co√∂rdinatie, concentratie, verbanden zien, emotioneel, en zo veel meer.

Goed.  En nu?
Als ouder ben je misschien niet helemaal thuis in de wereld van de muziek.  Moet je een instrument kopen?  En wat als zoon- of dochterlief dan stopt?  Of na een jaar geen zin meer heeft? 

Een instrument huren is hiervoor de oplossing.  

Als instrumentleraars vinden wij het erg belangrijk dat kinderen (en volwassenen) meteen kunnen starten op een degelijk instrument.  Wij maken er dus een punt van mooie en goed afgestelde huurinstrumenten aan te bieden.  Iedere keer opnieuw.  Het is vaak het verschil tussen een aangename ervaring en een constant gevecht.

Verschillende leraars hebben onze werkwijze en onze instrumenten de laatste jaren 'ontdekt' en sturen nu al hun leerlingen naar ons voor een huurinstrument.  Bovendien hanteren we ook een erg flexibel huursysteem met interessante voordelen.
  • Lage huurprijs
  • Flexibel huursysteem
  • Altijd opzegbaar
  • Recupereer de helft van je betaalde huur bij aankoop van een nieuw instrument bij Arpeggio Music
Je kan bij ons terecht voor het huren van een viool, altviool, cello, harp, gitaar of dwarsfluit.

Wil je een huurinstrument reserveren? Bel (09/269 09 20) of mail (info@arpeggiomusic.be) dan even. Dan zorgen we dat het juiste instrument voor jou klaar ligt.