viool-huren-gent

Harpen

     
Wie we zijn Atelier Instrumenten Webshop Huren Partituren Blog


Salvi harpen

Arpeggio Music is al jaren de exclusieve verdeler van de mooie Salvi harpen voor heel België.
Salvi is zowat het bekendste harpmerk dat er is. En met reden. Salvi heeft een ruim aanbod Keltische klepharpen en studiepedaalharpen. De prachtige concertharpen zijn gewaardeerd en gegeerd door professionele harpisten, orkesten en vlijtige studenten over de hele wereld.
salvilogo

Onderhoud en herstellingen van harpen

Met ons atelier en eigen hersteldienst werden we jaren geleden snel bekend in de harpwereld.  Dieter Dewilde is medezaakvoerder, harpist en harpbouwer.  De geknipte persoon om u te adviseren bij de aankoop van uw harp en uw garantie op een prima dienst na verkoop .   Dat is de service die we willen bieden.

Een harp huren

Naast nieuwe harpen bieden we ook een flexibel huursysteem aan voor beginnende studenten.  Je huurt dan maand per maand (geen jaarcontract) en je kan bovendien nog de helft van de totale huursom recupereren wanneer je bij Arpeggio Music een nieuwe harp koopt.  Zo huur je een prima beginnersharp voor maar 20 euro per maand!

Kom de Salvi harpen gerust uitproberen in onze nieuwe harpwinkel in het centrum van Gent. Steeds een uitgebreide stock op voorraad. U bent van harte welkom.
Er is steeds parkeergelegenheid op het pleintje voor de winkel of in één van de twee ondergrondse parkings aan weers zijden van de muziekwinkel.


[WEBSHOP_SLIDESHOW2]