Harp

Dankzij hun jarenlange ervaring en knowhow is Arpeggio Music uitgegroeid tot dé referentie in de harpwereld. Salvi en Lyon&Healy harpen worden gewaardeerd door professionele harpisten, orkesten en ijverige studenten over de hele wereld. We zijn dan ook erg blij en trots dat we de officiële en exclusieve distributeur van beide merken voor België kunnen zijn.

lyon&healy harpsalvi harpen

De meesters van Salvi Harps in Piasco, Italië, wijden hun passie en kennis aan het produceren van kostbare juwelen van technologie, design en klank. Het resultaat is pure harmonie tussen technologie en creativiteit, volgens de traditionele waarden van oprichter Victor Salvi, die in 1954 zijn eerste harp construeerde.

Lyon&Healy Harps werd in 1864 opgericht in Chicago en bouwde in 1889 zijn eerste pedaalharp. Wereldwijd is Lyon&Healy gekend om zijn vakmanschap dat is verkregen via een intern stageprogramma. Het geluid van Lyon & Healy wordt gekenmerkt door de resonantie, de helderheid, het draagvermogen en vooral de consistentie.

Verdere info is te vinden op onze gespecialiseerde website: https://www.salviharps.be/ Meer informatie over Lyon & Healy Harps binnenkort.
l-h-s-harpslandscape-be
Start jouw zoon of dochter met harp spelen? Of speel je al harp en ben je op zoek naar een nog beter instrument? Wij hebben harpen voor ieder niveau. Van beginner tot professioneel harpist(e).

Wij hebben 3 harpisten in dienst die je graag je juiste info en het juiste advies geven en je met plezier helpen in de keuze van een nieuwe harp.

Bovendien is Dieter Dewilde één van de weinige gecertificeerde harptechniekers met jarenlange ervaring. Als professioneel harpist weet hij ook als geen ander wat van een harp verwacht mag worden, en naar welke klank iedere harp op zoek is. Hij speelt op ieder instrument dat in onderhoud komt, en test zo het effect van iedere aanpassing.

Jouw harp is bij ons dus in goede handen. Onderhoud en herstellingen gebeuren in ons eigen atelier, het hele jaar door.

Maak dus nu een een afspraak en kom jouw harp uitkiezen.