viool-huren-gent

Gitaren

Wie we zijn Atelier Instrumenten Webshop Huren Partituren Blog

Salvador Cortez gitaren

De muziekwinkel Arpeggio Music specialiseert zich al jaren in snaarinstrumenten. De gitaar heeft dan ook een prominente plaats in onze winkel en ons atelier. Herstellingen en afregelingen gebeuren in ons eigen atelier.
 
Qua klassieke gitaren verdelen wij voornamelijk Salvador Cortez, het merk dat steeds positief terugkwam als mooie, degelijke gitaren en een goede prijs-kwaliteitverhouding in onze enquete bij ervaren gitaarleraars.  
Het zijn mooie gitaren, met een grote en open klank. Met massief hout. Massief ceder of vuren bovenblad. Ideaal voor serieuze studenten op zoek naar een mooie klank voor een aanvaardbare prijs.  Nu niet alleen in onze muziekwinkel maar ook online gewoon de bestellen.  Gratis thuis geleverd.

Cashimira gitarenEen gitaar huren?

Wil je graag als beginner liever eerst een gitaar huren? Voor jezelf of uw zoon of dochter? 4/4 of 3/4 gitaar? Het kan allemaal met ons voordelig en flexibel huursysteem.
Wat kan je zoal nodig hebben wanneer je gitaar speelt? Bestel hier online of laat jouw gitaaraccessoires voor jou aan de kant leggen in Arpeggio Music...
Wist je dat we alles GRATIS VERSTUREN als je voor meer dan 50 euro online bestelt? Ja hoor, echt waar. (probeer het maar...)
[WEBSHOP_SLIDESHOW9]